fredag 23. april 2010

Viktig info. og bilde...


Fortsetter å legge inn bilder av kattene mine,kattunger fra meg etc. Det vil komme mer å lese om snart for den som ser innom bloggen.

Nå er det drøye 1 uke igjen til beregnet termin for Breathless Diamond,hun er blitt rund og god.
Tipper på at det er 3 småttinger der inne:-)

Kanskje det blir en fin gutt som jeg kan beholde da jeg ikke har noe etter noen av foreldrene,pluss at jeg har alle mine katter i disse kombinasjonene:-) Det er veldig spesielt for meg, da jeg fikk en unik mulighet til å få låne "min drømmekatt" EC S*Trinity`s Dirty Mind på mine to jenter! Noen så "svart" da de fikk vite hvilken katt jeg hadde fått lånt og det av ren misunnelse:-( En av årsakene at det ikke er blitt solgt noe til avel foruten det vi har beholdt selv,er at jeg er alene om å ha "Dirty" i Norge! Noen av de samme kattene ligger bak i andres stamtavler også,men jeg prater her om de kombinasjonene som er blitt gjort.
Men det viktigste av allt hvorfor jeg ønsker å beholde noe fra dette kullet er fordi moren til Breathless Diamond er død:-(S*Sunlands Greta Garbo fikk bare 1 kull,et fantastisk fint kull.

Det er ingenting som går i avl etter (N) Con Kerriiz Breathless Diamond! og (N) Con Kerriiz Blue Magic Dream!,da jenta som ble solgt til avl er sterilisert! Gutten og jenta i samme kull ble solgt KUN til kos og er begge registrert i stambok 2-som betyr AVLSFORBUD!! Dette kullet er registrert i (N)Retina`s stamnavn. Mellom (N) Con Kerriiz Breathless Diamond! og (N) Con Kerriiz Fighting Spirit! er det jenta (N) Con Kerriiz Nova Suprice! som forhåpentligvis skal gi noen fine kattunger hos Madeleine og Håkan Høgstrøm,S*Stoneridge.

Bildet er av (N)Con Kerriiz Breathless Diamond!