tirsdag 27. juli 2010

Vi har fått kattunger!

I dag 08.08.10 er er de små 15 dager og vekta på minstemann 144gr.
og 210gr.på Big One:-) De har det kjempefint begge to. De blir bare finere og finere for hver dag nå! Nye bilder på dem kommer en av de første dagene...


Kattungene vokser og trives! Idag 05.08.2010 er de 12 dager gamle:-) Minstemann veier 116 gram og Big One 164 gram... Nye bedre bilder kommer snart:o)

2 små Con Kerriiz bebiser ble født den 24.07.2010.:o)

Mer info. og bilder kommer etterhvert!

Kattungene er 1 uke i dag:-) Det har vært litt styr med minstemann,han var veldig liten da han ble født. Har gitt ham tillegg hver 3.time fram til torsdag. Var ikke helt enkelt da han IKKE ville ha noe ekstra mat...sukk....!
Det går kjempefint med ham nå og han øker bra i vekt! Ligger fortsatt mye etter den andre,men det kan vi ikke sammenligne. Han er en kjempe i forhold..! Minstemann veier idag 78 gram og Big One veier 120(!) gram.
Jeg tror det er 2 gutter,men er ikke helt sikker? Begge kattungene er SBIa.

Foreldrene til kullet er: (N) Con Kerriiz Breathless Diamond! og (N) Con Kerriiz Fighting Spirit!

Dette er forresten samme kombinasjonen som (N) Con Kerriiz Miss Nova Suprice! Se hennes egen side i blogg arkivet:-)

Det gikk veldig bra med både fødsel og kattungene denne gangen og parringen ble gjort så raskt etter forrige drektighet pga. at dette var det beste for Breathless Diamond,i samarbeid med min vetrinær selvfølgelig.
Alle prøver etc. var negative og min vetrinær mente vi skulle prøve etter første løpetid.
Jeg var ikke helt sikker på om jeg skulle utsette henne for dette en gang til,men vetrinæren insisterte på at det som skjedde forrige gang kan skje hos alle:-) Hun er frisk og sunn jenta mi og jeg er veldig glad for at jeg gjorde det...mye pga.at hun har vært deprimert etter hun fikk døde kattunger sist..:-( Dette var også en av årsakene til at jeg parret henne så raskt igjen...
Og vetrinæren hadde rett:-))))

Nå er hun en kjempe lykkelig mamma som elsker kattungene sine!!!