mandag 30. august 2010

Planer høsten 2010.Oppdatering på planlagte parringer høsten 2010:

CH (N) Con Kerriiz A Dream Worth Waiting For! SBIa, skal parres med S*Trollehøjds Cherokee SBIb, så fort hun kommer i løp.

Jeg har veldig stor tro på at disse to sammen kan gi meg kjempefine kattunger.
De er begge brede,korte og veldig runde og fine i hodene sine:-) Markeringene har de på plass begge to,så vi får se hva som kommer? God kropp er det på begge,med bra benstamme og tyngde. Skulle ønske at jenta mi var en anelsse større,men man kan ikke få alt:-)

Alt jeg kan si er at dette er nok en drømme parring for meg da mange av de "gamle"kattene fra S*Citizen`s er med i stamtavla:))) Mange av kattene fra S*Citizen`s var på topp da jeg var mye på utstillinger uten katt for mange år siden! Det har vært et stort ønske siden den gang å få noe etter disse kattene... Det får jeg nå muligheten til takket være deg Liza!:))

Pappan til Cherokee er også en fantastisk flott katt med masse kvaliteter som jeg ønsker å ta vare på videre:-) Han heter IDP Backkara`s Aragon.

Bildet av Cherokee er lånt av Liza.


VIKTIG INFORMASJON!!

Til alle dere som har så mye å prate om ang.mine katter,oppdrett etc. er det noe dere vil vite så må dere bare spørre!! Jeg er så mega lei all misunnelse og drit for jeg går ut fra at det er det som driver alt dette fram???. Respekter at ikke alle ønsker å være en av de som har så mye å si om alle andre eller gjøre som alle andre:-( Hva er det dere vil med dette egentlig??? Vet mange er så pisst pga.at jeg ikke ønsker å selge "alt" til avl,men dette er faktisk noe jeg bestemmer helt selv!
Tar meg også den friheten til å selge katt til hvem jeg vil noe som for meg er helt naturlig.
Det gjør vi vel alle???