onsdag 8. september 2010

kattungene vokser:)


De er allerede blitt 6,5 uke,hvor er tiden blitt av??

De spiser godt nå begge to,men lillemann "henger" fortsatt mye etter i vekt.. Han veier i overkant av halvparten av det han burde! Så derfor ser han en smule "funny"ut:-) Stakkars liten...
Vekta går riktig vei,men jeg har vært bortskjemt med mine andre kull hvor jeg alltid har hatt store kraftige kattunger. I forhold til disse så er jo lillemann bare "skinn og bein" men pels...!
Pappa Fighting Spirit var også ekstremt liten,men han hadde ikke pels heller.. Nå er han en flott kar som er den største av tre i kullet sitt :)

Jeg er pr.idag ikke fornøyd med kattungene type messig,egentlig veldig ulikt det som har kommet hos meg tidligere? Sånn er det vel med avl da man også må kunne se sine egne katters" svakheter" type messig ifht.hva man ønsker å ha på sine katter? Det gjelder jo å kunne "luke" ut det man ikke ønsker å ta med seg videre:) Få med seg litt genetikk er faktisk noe vi alle burde ha med i bagasjen for å bedrive avl.Det gjør oss jo bare mere kunnskapsrike om hva vi egentlig gjør og hvorfor vi gjør det:)!!

Dere legger sikkert merke til at kattungene ikke har noen værhår? De har en utrolig streng mamma som fra de var litt over en uke gamle har bitt de av...sukk:( Hun har "kuttet" de så tett inntill snuta på Big One at han faktisk fikk et lite sår på ene siden. Det syns på bildet hvis det er noen som lurer? Ikke alltid lett å ha en skikkelig "hønemor" til sine små(!)