onsdag 17. november 2010

Pinocchio på nattevakt!

Ble vekket kl.04.00 i natt av et helsikes bråk på kjøkkenet? Det skramlet og ramlet..trodde først det var kattene som hadde "et røkk" igjen:) De bruker å være helt gale når det blir snø...!

Det hadde ikke noe med snø å gjøre hvertfall...Herre Gud! Pinocchio kom med ei mus i munnen og jeg som er liiiivredd MUS!!! Hva gjør jeg,jeg tør ikke ta den,Wictor bruker å gjøre det.Du kan ikke vekke gutten midt i natta for ei mus,jo det var nesten! Jeg tok Pinocchio holdt ham langt bak,da jeg så den ekle halen og ville absolutt ikke ha det greiene bort i meg..ÅÅÅÅ,Pinocchio måtte du,kunne du ikke ha ventet til gutta var oppe??? Få opp den jækla ytterdøra,få den katten ut,han slipper ikke den musa si!!! Jeg slapp hele katten på bakken i den kalde snøen -8 grader,da slapp han skal jeg si dere:) Han er vant til å ha det godt å varmt helst foran vedovnen,det var nok bedre en ei mus ,tenker jeg. Han fikk belønning da vi kom inn,jeg er kjempe stolt av deg Lillegutt!

Skulle egentlig lagt med et bilde av nattens fangst,men da jeg skulle ut for å fotografere var den vekk?? Kanskje nabokatten fikk seg litt nattemat?